Фінансова конференція «ФінКо»

«Вся перевага володіння грошима полягає у вмінні ними користуватися» Б. Франклін




«Вся перевага володіння грошима полягає у вмінні ними користуватися» Б. Франклін

Як би людина не ставилась до грошей, ніхто не може заперечити їх впливу на життя. Гроші мають велику силу та енергію, які можуть зробити життя приємним, та можуть його і знищити. Для того, щоб ефективно управляти цією енергією, потрібно засвоїти навички ефективного використання грошей, навчитись їх зберігати та примножувати.

У сьогоднішньому світі, наскрізь пронизанному грошима, Ви можете почувати себе впевнено лише у тому випадку, якщо навчитесь орієнтуватись у фінансових питаннях. Кожен із нас, розумно розпоряджаючись грошима, може зробити так, аби його гроші, його капітал збільшувались із часом майже автоматично – просто потрібно виконувати ряд простих дій і вигідно інвестувати гроші, і Ви будете впевнено просуватись шляхом власної фінансової незалежності. Але, як не дивно, цьому не навчають у школах та вузах.

Як у такому разі дізнатись більше про управління особистими фінансами? Приходьте на фінансову конференцію «ФінКо», яку влаштовує міжнародна молодіжна організація AIESEC!

Тематика фінансової конференції спеціально розроблена для того, щоб розповісти про основи фінансової грамотності: що таке гроші, як їх накопичувати, примножувати, в які фінансові інструменти інвестувати, що таке особистий фінансовий план, як його скласти і яким чином він допомагає досягти фінансових цілей. Після закінчення конференції учасник зможе визначити оптимальний шлях для досягнення своїх цілей і пройти його, уникаючи помилок.

Для вас участь у конференції – це можливість:

• прослухати тренінги від кращих спеціалістів у галузі фінансів;

• отримати знання по управлінню особистими фінансами;

• зрозуміти механізм використання засвоєних навичок на практиці.

Конференція триватиме 3 дні, 22-24 лютого, у форматі лекцій, семінарів, тренінгів, інтерактивних ігор від провідних спеціалістів фінансової сфери.

Для участі у конференції необхідно зареєструватись, тож слідкуйте за інформацією на сайті www.myway.in.ua та на інформаційних стендах університетів. Кінцева дата заповнення аплікаційних форм – 17 лютого.

У рамках проекту також відбудеться 3 семінари з управління особистими фінансами:

22 січня – НаУКМА

11 лютого – КНУ ім. Тараса Шевченка

13 лютого – КНЕУ

Той, хто шукає мільйони, досить рідко їх знаходить, проте той, хто їх не шукає,- не знаходить ніколи!

Оноре де Бальзак

З усіх питань щодо фінансової конференції «ФінКо», а також семінарів, звертайтесь до Ганни Мусієнко, керівника організаційного комітету проекту: тел. +380506472030

ann.musienko@gmail.com

Нас підтримують: УкрСибБанк, компанія «КІНТО», журнал «Личный счет», «Деньги.ua», «Инвест газета», газета «Деньги», Украинский бизнес портал, лента новостей Izvestia.Info, фінансовий портал «Finans».

Добавить комментарий